25 August 2008

perkahwinan





























aku kawin tahun 2006 ..Pada 2.12.2006









Debar masa nie...








akhirnya aku jadi isteri orang...bermulalah tanggungjawab sebagai seorang isteri..








Ish.... dulu x penah lak terpikir kawin semua.

22 August 2008

Kuantan Pahang

Kat Kuatan nie lah aku belajar...
dan kat sini lah aku berkenalan ngan suami aku..
agaknya dah jodoh kut..
Masa tu bulan puasa...aku selalu nampak mamat ni kat pasar ramadhan.
Pasar dia kat ngan stadium...Kat mana pegi mesti tersempak..
gi jalan2 ke..makan ke...

Masa muda mudi

Nie masa muda mudi....dolu-dolu


semuanye suka-suka je.Dari sekolah rendah sampai sekolah menengah..


masa x pernah terpikar pasal kehidupan sekarang.Jadi seorang isteri dan seorang ibu.


Masa tu yang tau nak bawa duit banyak gi sekolah sebab nak beli jajan...




hehehehe


lawak je bila dikenangkan semula....
masa sekolah rendah tu...boleh dikatakan aku nie x lah rajin sgt dlm hal sekolah nie...
kira kalau buat keja sekolah nie ayah yang selalu tolong buat kan..
maklumlah aku nie anak yang bongsu daripada dua beradik..

Masa sekolah rendah dulu aku nie suka jalan2 gi umah kengkawan..
masa tu naik basikal je..
Bila time cuti je ada je program gi umah sesapa lah..
Buat keja sekolah lah...apa lah...mcm2 je..
tak kira panas ke tetap gak ngayuh basikal..ke destinasi yang dituju.

Sekolah Menengah..

Masa nie macam kisah suka duka.Maklumlah baru mengenali erti remaja.
Bab pelajaran x pernah tinggal.bab jalan2 pun sama x penah tinggal..Belajar-belajar la..suka-suka tetap gak.Kira kat mana pergi mesti berkumpulan, ada gak yang iri hati nengok aku dan kawan2 nie.Tapi apa peduli kita x kacau org, janji kita happy. aku nie bernasib baik gak lah..kira otak nie bagus juga lah...
aku study dari form 1 sampai la upper 6.Tapi masa tengah nunggu result STPM aku dpt belajar ART & DESIGN (DIPLOMA) kat Kuantan.Pastu masa belajar dalam semester kedua aku gatal2 aply lagi buat digree..

tup-tup dapat tapi in sains sukan..
alahai x gemor lak eden kos tu...atas nasihat semua aku teruskan iploma grafik nie..kata org senang cari makan.