16 May 2011

menghitung hari tuk menyambut org baru dalam keluarga kami


emm... emakin hari semakin bedebar walau pun nie anak kedua..
rasa mcm baru semalam sakit bersalin anak pertama.
semmuanya dalam penantian
sekarang dah 37 mminggu 3 hari
lagi 18 hari kalau ikut due date..

emm.,...
usah nak cakap bila agaknya nak bersalin nie..
tapi tanda2 awal dh ada la...
sekarang cuma ulang alik gi klinik la seminggu sekali.

persedian semua dah buat cuma tengah mempekemaskan agi persedian mental
huhuhuhu
agaknya macam mana lak bersalin kali nie adakah sama mcm yang anak first dulu..
semua menjadi persoalan...

semakin hari semakin x berdaya rasanya
berjalan pun x larat nak menapak..
ni la perkembangan terbaru baby dalam perut mama.dah besar pun dia.x sabar nak tunggu dhn nak pastikan samada baby boy or girl.kata doktor baby girl tapi mama nunggu lihat masa pas bersalin nanti sama ada boy or girl masa tu baru betul2 tahu.
gegegegegege

tapi x kisah la bor or girl mama ngan abah terima je..janji kuar nanti sihat dan selamat semuanya..

09 May 2011

kuantan 30 april 2011


kat umah sebelum bertolak ke kuantan.bergaya dulu sambil ambil gambar

abah. apa tah abah nie... mcm tekejut je amik gambar
nie lyn my sister....kita org dtg kuantan bertandang kenduri kawin.
my hero...
.at tc





04 May 2011

my baby inside

perkembangan terbaru anak mama sekarang dh nak mencecah 36 minggu....
sudah besar sangat kuat bergerak bila waktu malam.
x sabar nak tunggu baby lahir.