04 November 2008

saya






kenangan

ni la gambar kenangan kami semasa belajar dulu..Huh ingat-ingat balik ngeri gak time nie..
Ni masa bula posa kami dok posing lepas sahur.syok punya bergambar ketakawa kekeke..
Pastu tu kami pun tido...Masa dok syok tido tetiba dengar pintu di ketuk...Kuat gila ketuk..lama lak tu..Lantas wiah bangun la nk pi buka sebab dia yang paling dekat ngan pintu..
Masa buka tu lah semua teperanjat rupanya perompak gila tu dia letak pisau kat leher wiah. Kami semua cuak gila,x tau nak buat apa perompak tu tutup muka dia ha...
pastu dia bedal akunyer handphone,pidahnyer handphone dia x amik sbb handphone pidah tu color pink dia ingat tepon tikam kot.Tu yang dia x amik tu..
Dah tu masing x dak kredit lak nk tepon ha...Cilaka punya perompak dia siap suruh ketuk-ketampi lagi...pastu siap bagi pengajaran lak..kalau orang ketuk pintu x kenal jangan buka..
sialnye perompak..Dia bawa wiah kebelakang sebab dia nak lari...huuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kami nie semua wisau aaaaa takut dia apa-apakan wiah..Gila la...dah nak siang dia pun blah..Patu kami nie dah mcm trauma ha.Bila dengar org ketuk je dh takut..Siang tu terus pi cari umah lain..sbb dah takut gila dok ctu..

03 November 2008

Baby dan kereta comelnya

saya dan keta saya
huhuhuhuh cantik tak keta saya







saya suka keta saya
Baby dah ada kereta sendiri ha...Ishh.ish... kecik-kecik pun dah ada kereta sendiri..kan main laju lagi bawa.ada lesen ke tu baby.

baby cayang demam

Dah 2 ke 4 hari baby demam..panas sangat badan dia...
kesian nengok dia asyik nangis je...
suhu badan sampai 38..panas..
tapi baby nie manja..kuat merajuk..pastu buat muka..
kelakar nengok sbb nampak gigi yg kat atas tu.
baby dah pandai tepuk amai-amai.dah besar anak mama nie..dah pandai ada kemajuan.
agak demam nak jalan kut tak pun rindu kat babah dia...
sabtu tu pi la klinik amik ubat untuk baby sebab kesian sangat nengok baby.Ubat sebelum nie x ada kemajuan sama je..makan pun masih demam.Pas amik ubat bawa la baby kat tasik shah alam tu nengok ikan..baby takut nengok ikan besar kalau yang kecik tu nak pegang ajer.pas balik dari shah alam terus gi tesco nak beli barang baby susu,pampes ngan nestum.Tapi susu je yang ada nestum x dak stok ha..n pamper lak mak aii... mahal la pulak.jadi x jd la beli pampes kat tesco.jalan pusing2 kat tesco ternampak la kereta comel.Jadi babah pun beli la kereta comel untuk baby.Suka baby dapat kereta comel.
baby kalau babah ada x leh berengang langsung...melekat jer.
Baby dah kenal babah dia tapi nak buat camne cuma ujung minggu je dapat jumpa babah.
Minggu ni babah x balik sebab pi kursus kat perak..
waaaa.......rindu kat babah.