04 April 2013

selamat hari lahir Izz Aidil Amzar yg ke 5THN

 
ni besday tahun lepas...mama x sempat nak upload..19/12/2012
hapy besday sayang
 
 
 



entri tuk tahun 2013

peh.....dh masuk bln 4 ni la first time blog aku berhabuk n bersawang gila..
sebenarnya bnyk je benda2 terjadi sepanjang januari hingga april nie..tapi la  malas benor den nak menulisnya..

tapi hari nie...den nak citer la apa yg berlaku sepanjang tempoh blog nie bersawang...

ha ....akhir thn 2012 aku dan anak2 demam seminggu gak la..
sampai masuk tahun baru aku lom keja disebabkan demam berpanjangan..
leh kata susut gak la berat badan(masa demam tu je lah) heheheh

my hero lak masuk sekolah pra.
dh besaq pun anak lelaki bujang aku nie..
tapi dia pun ok je
x de nangis ke apa ke  masa masuk sekolah
sbb dia dh biasa sekolah sblm nie...

si kecik izzati mcm biasa la
semakin petah bercakap..

abah mcm biasa la sibuk ngan bola dia.

emmm...


ni gambar aktiviti hari minggu
12/01/2013












yg bawah ni lak
kat zoo Negara 19/01/2013





















februari

awal februari kami semua gi family day
opis akunyer family day
lanjut nie kat rompin

best gak la pi sana

diabawah antara gambar2 yg diambil





mac nyer gambar lom upload
gambar blk kg
27/03/2013 - 31/03/2013