27 April 2010

27.4.2010

bekerja di hari selasa ... biasa la time ada keja banyak je.. bz je la..
aku nak cita hari minggu yang lepas.. akhirnya hasrat anak aku nk gi zoo tercapai sudah.heheheh
mcm x nah pegi baru je bln lepas pegi.. huhuhuhu...
tapi nak buat camna ikut je la.. dh nak pegi cian lak tgk dia nangis..hari2 tanya mama bila nak gi zoo.. asal bgn pagi je tanya mama keja ke cuti??? bila nak gi zooo..
emmm maklumlah dh pandai cakap mcm2 la dia tanya.letih gak jalan2 nie.. ngan panas lagi..
patang dlm kul 3gerak la balik.. anak mama nie dah pengsan pun.letih la tu.. dah kuar ni mkn luar la x msk la.. letih jalan2.. makan nasi ayam je la..balik umah apa lagi makan le seberapa pantas lapo la katakan.. dah lewat..nasi ayam + buger.huahauha sedap tu..dok umah ileks2 kejap kul 6.30 kuar lagi.. my hubby nak beli baju ngan suar.. jalan lagi. tapi memula aku gi buat spek dulu pastu baru gi jj maluri.tup-tup2 dah siap pilih2 beli la baju ngan suar. pastu bawa lak ckecik ni main2 . abis gak la duit abah dia.. main masuk je.. nak naik mcm2 .last dh 945 gerak la balik.. sekali ckecik ternampak lak kfc.. terus tarik abah ajak beli kfc..huhuhuhu
mama ngan abah dah kenyang jadi bungkus je la tuk dia. blk mkn kat umah..
penat la bukan kepalang.. ngan ngatuk semua ada.. bila tido semua x sedar diri ha.. sedar esok pagi ja.. c kecik pun x minum susu kalau tak mau gak 3 botol dia minum..

23 April 2010

nak masak pa tuk malam nie

maklumlah hari ni jumaat my hubby balik malam nie jadi kena la masak..
selalu memang x penah masak pun. time my hubby balik ja baru masak.kira dapur kat umah tu sabtu ahad la baru bersap.. sbb tu la gas kat umah tu dh setahun lebih tahannya.. huhuhu
lawak ja kalau org dengar.. x dak terlintas pun menu nk di msk ni..
aduii pening gak dok pikiq..dengan x dak apa bahan pun.. langsung x beli..ish..
nampaknya blk kg singgah kedai tgk apa yg ada tibai ja la..
msk simple2 je mlm2 ni..
sok baru msk sedap2 sikit huhuhuhu

berserawng sudah..

lamanya x update blog nie...
adui napa la malas sangat nie...
padahal bnyk ja ceti nak disampaikan..
semalam tetiba kawan sekolah lama tpn last jumpa dia masa thn 1997
peh lama tu.tetiba masa tu teringat zaman2 sekolah dulu...
huhuhuhuhuhu...
zaman muda mudi la katakan...
pasni mesti gak msk cni nk update biaq x beserawang akunya blog nie..